Denk je aan een buitenkachel?

Outdoor Gas Patio Heater - Bromic Platinum Gas Wall Mounted

Buitenverwarming is een steeds populairdere manier om te profiteren van buitenruimtes. Het maakt een verhoogd gebruik van de leefruimte buiten door de seizoenen heen mogelijk, waardoor uw bruikbare ruimte wordt vergroot zonder het huis fysiek uit te breiden. Het kiezen van de meest geschikte en effectieve buitenverwarmer voor uw huis is belangrijk, dus doe grondig onderzoek en wees niet bang om hulp te vragen en met deskundigen te praten als u niet zeker bent.

Voordat je een beslissing neemt, moet je jezelf een paar vragen stellen…

  1. Wil je elektrisch of gas?
  2. Hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen?
  3. Is uw buitenruimte overdekt of open?
  4. Wilt u een draagbare kachel die u kunt verplaatsen, of hebt u liever dat hij vast staat?
  5. Hoeveel mensen zal de buitenverwarmer gemiddeld warm moeten houden?
  6. Wilt u zich warm houden of gewoon een sfeer creëren?

Er zijn vele opties op de markt, dus zorg ervoor dat u de specifieke eisen en beperkingen van uw ruimte kent.

Optie 1: Draagbare gaskachels

Als de ruimte beperkt is, of als u huurt en geen vaste kachels kunt installeren, dan is een draagbare buitenkachel een goede oplossing. Bromische draagbare gaskachels geven stralingswarmte af, die aanvoelt als de zon. In plaats van de omringende lucht te verwarmen, worden objecten verwarmd – een veel effectievere verwarmingsoptie. Draagbare gaskachels kunnen tussen 10 en 17 uur werken op een correct gevulde gascilinder van 9 of 15 kilogram.

Veiligheid is van cruciaal belang bij gaskachels. U hebt boven enige ruimte nodig, dus uw terrasdak moet hoog genoeg zijn om dit op te vangen. Bromic draagbare gaskachels zijn voorzien van een kantelschakelaar die de gastoevoer stopt als het toestel per ongeluk wordt omgestoten en hebben een uitschakelaar voor harde wind, waardoor ze veiliger zijn dan traditionele kachels.

Optie 2: Elektrische donkerstralers

Bromische elektrische verwarmingsproducten maken ook gebruik van stralingsverwarmingselementen en produceren zonachtige warmte in oppervlakken tot 10 vierkante meter per verwarmer, afhankelijk van het model en de grootte van het oppervlak. Als energie-efficiënte optie kunnen elektrische buitenverwarmers ook worden gebruikt in afgesloten buitenruimten, zoals een beschermd terras of prieel, terwijl ze toch een optimaal verwarmingscomfort bieden. Om installatie in buitenruimten van alle vormen en maten mogelijk te maken, zijn diverse montagemogelijkheden beschikbaar. Deze maken het mogelijk de verwarmer aan de muur te bevestigen of aan het plafond te hangen, maar omvatten ook opties die het mogelijk maken de verwarmer in te bouwen zodat hij naadloos opgaat in de omgeving.

Optie 3: Gasstralers

Met dezelfde stralingswarmteprestaties als draagbare en elektrische kachels, kunnen gaskachels een warme en comfortabele ruimte van maximaal 20 vierkante meter per kachel bieden, afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Net als bij de elektrische kachels hebben we montagemogelijkheden waarmee de buitenverwarmer aan de muur of het plafond kan worden bevestigd, met een deflectorschild om kleinere spleten mogelijk te maken en om de stralingswarmte naar beneden te leiden. In tegenstelling tot elektrische kachels zijn de gaskachels echter voor de veiligheid bevestigd onder een hoek van 45 graden, zodat ze niet in het plafond kunnen worden ingebouwd. Het gebruik van gasverwarming heeft enkele grote voordelen, zoals een hoge windbestendigheid en een groter verwarmingsbereik, waardoor het een ideale optie is voor een grotere ruimte.

Slotopmerkingen

Sommige kachels hebben optionele extra’s voor comfort en gebruiksgemak, zoals afstandsbedieningen of ophangstokken – vergeet niet hiernaar te vragen wanneer u naar uw opties informeert. Het is ook belangrijk op te merken dat, hoewel deze kachels ontworpen zijn om eenvoudig te installeren, het altijd aan te bevelen is een beroep te doen op een professionele elektricien of gasinstallateur om ze voor u te installeren. Neem vandaag nogcontact met ons op voor meer informatie over ons premium assortiment gas- en elektrische buitenverwarmers en ontdek hoe wij u kunnen helpen een optimaal comfortniveau in uw buitenruimte te bereiken

Categorieën