Hotel terrasverwarmers

BE

Ontdek Waarom Toonaangevende Hotelmerken Kiezen Voor Bromic Terrasverwarming.

Zoals Gezien Bij

  • Bromic Heating Hotel Client - Four Seasons Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Waldorf Astoria Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Sheraton Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Marriott Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Hilton Logo

Hotel Terrasverwarmers Voor Ultiem Comfort

BE

De hotel terrasverwarmers van Bromic zijn te vinden in een aantal van de meest luxueuze hotels en resorts over de hele wereld. Deze hotels vertrouwen ons het comfort van hun gasten toe omdat onze terrasverwarmers uitblinken in ontwerp, prestatie en betrouwbaarheid. En dat zeggen wij niet zo maar.

Bij Bromic hebben wij ons voorgenomen om superieur ontwerp te combineren met superieure functionaliteit. Het is niet voldoende om alleen het beste ontwerp te leveren of de beste prestaties. Wij streven ernaar om zowel esthetiek als functionaliteit samen te brengen. Dat is ons gelukt.

De terrasverwarmers van Bromic zijn speciaal ontworpen om feilloos op te gaan in de luxe sfeer van hotels en resorts van topklasse. Daarom dragen onze hotel terrasverwarmers bij aan de verrijking van de klantervaring. Wij gaan verder dan enkel het bieden van warmte; wij creëren een omgeving waarin gasten worden verwend en gewaardeerd. Dankzij ons uitzonderlijk design en de mogelijkheid om de temperatuur per apparaat in te stellen, genieten gasten van de buitenlucht in ultiem comfort. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat hun verblijf onvergetelijk wordt.

Eclipse Portable Outside Dining

De Voordelen Van Hotel Terrasverwarmers

BE

Voor een hotel gaat er niets boven het bieden van een unieke en onvergetelijke beleving. Bromic’s terrasverwarmers voor hotels spelen hierin een sleutelrol. Onze verwarmers verhogen de klanttevredenheid zonder dat functionaliteit op de tweede rang wordt gezet. Dit doen ze door buitenruimtes zoals terrassen, tuinen en zwembad gebieden het hele jaar door bruikbaar te maken, zelfs in minder goed weer.

BE

Verbeteren Van Gasttevredenheid

Onze terrasverwarmers – ontworpen met blik op duurzaamheid en kwaliteit – bieden aanpasbare warmte instellingen voor verwarming op maat. Geïntegreerde LED verlichting zorgt voor een ontspannen sfeer, zelfs tot laat in de avond, terwijl onze geavanceerde windbestendigheid technologie en infraroodverwarming garanderen dat de buitenruimtes van uw hotel altijd aangenaam blijven.

Door buiten comfortabele oases te creëren, ver weg van de drukte van sommige binnenruimtes, verhogen onze verwarmers de tevredenheid van uw gasten.

Esthetiek En Efficiëntie

Hoe onze hotel terrasverwarmers eruitzien, draagt ook bij aan de klanttevredenheid. Ontworpen om perfect aan te sluiten bij verschillende en verfijnde interieurs, passen onze verwarmers in elke setting.

Het maken van een product dat er goed uitziet én goed werkt is iets waar wij bij Bromic in uitblinken. Al onze terrasverwarmers zijn energiezuinig door gebruik te maken van infrarood straling technologie die in plaats van de lucht verwarmen, mensen en object warm maken. Dit zorgt voor maximale warmte en minimaal energieverbruik.

BE
Hotels
Buiten Hotel Patio met Gasverwarmers
Buiten Tafels Restaurant
Dakterras met elektrische verwarming
Download de Planningsgids Buitenverwarming

Creëer De Perfecte Buitenruimte Met Buitenverwarming

Een goed ontworpen terrasverwarming zorgt het hele jaar door voor extra warmte en comfort. Onze hotel terrasverwarmers zijn bedoeld om te verwarmen én om een aangename en gezellige sfeer te scheppen in elke buitenomgeving. Tijdens koele ochtenden of frisse avonden bieden onze verwarmers de perfecte ambiance voor uw gasten om te ontspannen. Met de juiste Bromic terrasverwarmers transformeert u de buitenruimtes van uw hotel in aantrekkelijke plekken die het hele jaar door klaar zijn voor gebruik.

Download nu onze handige gids om uit te vinden welke hotel terrasverwarmers beschikbaar zijn, welke vormen van brandstof het beste past in uw situatie, wat de kosten zijn en of er bouwvoorschriften zijn waar u rekening mee moet houden.

Nu downloaden

Gratis Ontwerpservice

Technische tekeningen en specificaties voor buitenverwarming Maak gebruik van Bromic’s ontwerpteam om uw project planning te versnellen. Ontvang technische specificaties en ondersteuning zonder extra kosten.

Ontwerp uw ruimte
BE

Wat Onze Klanten Over Ons Zeggen

Ze zijn best compact, maar ze zijn mooi, en door de verwarming op een bescheiden middenstand te zetten kan je met gemak een van de cabines verwarmen.

Jeremy Nordkamp Algemeen Directeur, Calile Hotel

Uitgelichte Projecten

Galerij