Hotels

Zie waarom toonaangevende ontwerpers kiezen voor Bromic buitenverwarming.

Zoals gezien op

  • Bromic Heating Hotel Client - Four Seasons Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Waldorf Astoria Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Sheraton Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Marriott Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Hilton Logo

Onze onwrikbare focus op design

Bromic verwarmingen zijn te vinden in enkele van de meest luxueuze hotels en resorts over de hele wereld. Onze klanten vertrouwen ons het comfort van hun klanten toe omdat ze weten dat onze systemen prestaties, ontwerp en betrouwbaarheid zullen leveren. En dat is geen ijdele opschepperij – het is puur feit.

Onze ontwerp-mantra is altijd geweest: “Superieur ontwerp, superieure functie”. Voor ons is het niet voldoende om het product met de beste esthetiek of de beste prestaties te bouwen, zoals sommige van onze concurrenten hebben gedaan. Wij hebben altijd getracht beide in hetzelfde pakket te bereiken. Wij hebben altijd getracht allebei in hetzelfde pakket te bereiken.

Hotels
Buiten Hotel Patio met Gasverwarmers
Buiten Tafels Restaurant
Dakterras met elektrische verwarming
Download de Planningsgids Buitenverwarming

Creëer de perfecte buitenruimte met buitenverwarming

Een goed ontworpen verwarmingssysteem voor buiten zorgt het hele jaar door voor extra warmte en comfort. Download onze handige gids om te weten te komen welke verwarmingsoplossingen beschikbaar zijn, wat het verschil is tussen gas- en elektrische verwarmingen, wat de kosten zijn en met welke bouwvoorschriften rekening moet worden gehouden.

Nu downloaden

Gratis ontwerpservice

Technische tekeningen en specificaties voor buitenverwarming Maak gebruik van Bromic’s ontwerpteam om uw project planning te versnellen. Ontvang technische specificaties en ondersteuning zonder extra kosten.

Ontwerp uw ruimte

Wat onze klanten zeggen

Ze zijn best compact, maar ze zijn mooi, en door de verwarming op een bescheiden middenstand te zetten kan je met gemak een van de cabines verwarmen.

Jeremy Nordkamp Algemeen Directeur, Calile Hotel

Aanbevolen projecten

Galerij