Superjachten & Cruiseschepen

Ervaar een nieuw niveau van comfort.

Zoals gezien op

Registreer Nu

Als het enige bedrijf dat verwarmingsoplossingen voor buiten aanbiedt die gecertificeerd zijn door Lloyd’s Register, gaat Bromic er prat op dat het voorop loopt bij het ontwerp en de engineering voor maritieme omgevingen.

Onze ontwerp-mantra is altijd geweest: “Superieur ontwerp, superieure functie”. Voor ons is het niet voldoende om het product met de beste esthetiek of de beste prestaties te bouwen, zoals sommige van onze concurrenten hebben gedaan. Wij hebben altijd getracht beide in hetzelfde pakket te bereiken.

Bromic Platinum Electric op MY LEL van Rossinavi Yachts
Buitenverwarming op MY LEL by Rossinavi Yachts
Lloyd's Register Logo
Download de brochure

Ervaar een nieuw niveau van comfort met Bromic Marine verwarmingsoplossingen

Bromic’s Platinum Smart-Heat™ Electric Marine heaters were specifically designed to enrich the comfort experience of owners of superyachts and guests aboard cruise ships.

Nu downloaden

Gratis ontwerpservice

Technische tekeningen en specificaties voor buitenverwarming Maak gebruik van Bromic’s ontwerpteam om uw projectplannen te versnellen en technische specificatie-ondersteuning te bieden zonder extra kosten.

Design Your Space

Het kwaliteitsniveau van de Bromic producten is zeer hoog. Zowel wij als onze klanten zijn erg blij met Bromic, en we hopen op een verdere samenwerking bij toekomstige projecten. Ga door met het goede werk!

MB Marco Boscarino Azure Jacht- & Scheepsarchitectuur

Bromic aan boord van de M/Y Lel van Rossinavi Yachts

Aanbevolen projecten