Superieur ontwerp.
Superieure hitte.

Zie waarom topontwerpers kiezen voor Bromic buitenverwarmers

Eclipse

De Eclipse Smart-Heat™ Electric-collectie is verkrijgbaar in zeven unieke montageopties, waaronder draagbaar, en voegt stijl, warmte en licht toe aan designgerichte buitenruimtes.

Platinum

Met zowel gas- als elektrische modellen om uit te kiezen, beschikt de Platinum-collectie over eersteklas fascia’s van keramisch glas en roestvrijstalen frames voor een strakke en tijdloze look.

Elektrische buitenverwarmer in wit aan de muur gemonteerd

Tungsten

Onze Tungsten gas- en elektrische buitenverwarmers hebben een stijlvol, industrieel ontwerp met een brede selectie aan warmteafgifte- en montagemogelijkheden.

Superjacht Dek Achtergrond Berg

Marine

Engineered specifically for marine applications and coastal environments, our electric Marine heaters elevate the comfort of coastal residences, superyachts & cruise ships.

Nieuwe Eclipse Verwarmer

Doe de lichten uit, zet de verwarming aan.

Deze krachtige kachel brengt zowel warmte als licht in designgerichte buitenruimtes.

Bromic’s Smart-HeatTM buitenverwarmers zijn in elke omgeving en in elke setting te vinden.

Home
Buiten Hotel Patio met Gasverwarmers
Buiten Tafels Restaurant
Dakterras met elektrische verwarming
Gratis ontwerpservice voor buitenverwarming

Weet u niet zeker welke kachels geschikt zijn voor uw buitenruimte?

Laat ons helpen met onze gratis technisch ontwerp service. Ons team van ontwerpers kan u adviseren welke verwarming geschikt is voor uw ruimte en een ontwerp op maat maken.

Ontwerp uw ruimte

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact op met ons team voor een gesprek met een Bromic Heating ontwerper.

Contact Met Ons Op
Achter het merk

Prestaties, Betrouwbaarheid en Schoonheid.

Bromic buitenverwarmers worden over de hele wereld erkend voor hun superieure ontwerp en prestaties. Van luxe hotels en toonaangevende restaurants tot deftige buitenkeukens en exquise achtertuinen, Bromic buitenkachels leveren de perfecte balans tussen prestatie, betrouwbaarheid en schoonheid.

Elke Bromic buitenverwarmer, die verkrijgbaar is in onze onderscheidende collecties, is gemaakt van eersteklas materialen om verwarmingsproducten voor buiten te leveren die de perfecte balans bieden tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief