Slank, Naadloos,
& Modern

Het ultieme ontwerp voor een slanke buitenverwarming

Een premium gas- en elektrische verwarming met een perfecte balans tussen prestatie, betrouwbaarheid en schoonheid. De bekroonde Platinum Smart-Heat™ Collectie is uitermate geschikt om naadloos te integreren in design gefocuste ruimtes.

Platinum Smart-Heat™
Electric Serie

De premium, slanke Platinum Smart-Heat™ Electric serie is gemaakt van van duurzaam 304 roestvrij staal. Het is zonder twijfel de beste inbouwverwarming op de markt en is speciaal ontworpen voor een perfecte architecturale integratie in elke ruimte.

Bekroond ontwerp

Met zijn slank ontwerp lost de Platinum Smart-Heat™ Electric Serie praktisch op in de omgeving. Dit marktleidend ontwerp is geschikt voor elke buitenruimte.

Superieure Technologie

De verwarmingstoestellen verspreiden stralingswarmte gelijkmatig over een groot oppervlak en minimaliseren daarbij de invloed van wind en ongewenste lichtemissie. Ze hebben een slanke vorm en bestaan uit een volledig afgedichte verwarmingselement en een hoogwaardig, getint keramisch glaspaneel.

Flexibiliteit in opties

De Platinum Electric-collectie voldoet aan een breed scala van ontwerpeisen. Het is verkrijgbaar in zwart en wit, met drie vermogensopties (2300 W, 3400 W en 4500 W), spanningen van 208 V en 220-240 V en verschillende montage opties.

Platinum Smart-Heat™
Marine Serie

De Platinum Smart-Heat™ Electric Marine-serie is gemaakt van hoogwaardig AISI 316 roestvrij staal en is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de corrosieve elementen in kust- en zee omgevingen. U profiteert daarnaast van onze toonaangevende garantie van 5 jaar.

NIEUW!

Uitsparingskit voor Minder Vrije Ruimte

De nieuwe uitsparingskit voor Minder Vrije Ruimte past naadloos in reguliere dwarsbalken en kan daarom gemakkelijk worden geïntegreerd in zowel nieuwbouw als retrofit projecten. Het ingebouwde frame maakt installatie met kleinere ruimte-afstanden van slechts 200 mm mogelijk. De eenvoudige installatie biedt veel flexibiliteit bij het ontwerpen van uw buitenruimtes.

Platinum Smart-Heat™ Gas Serie

Deze krachtige terrasverwarmer biedt een optimaal warmteniveau voor goed geventileerde ruimtes en koude klimaatzones. Het is verkrijgbaar in twee vermogensniveaus (25 MJ en 42 MJ) en met de brandstof opties propaan en aardgas. De Platinum Smart-Heat™ Gasverwarmer is gemaakt van hoogwaardige materialen die warmte en comfort gelijkmatig verspreiden in alle ruimtes, dankzij het kenmerkende zwarte keramische glaspaneel. Het resulteert in een zachte rode gloed.

  • Accessoires Electric
  • Accessoires Gas
  • Bedieningsmogelijkheden
Accessoires Electric

Accessoires Electric

De Platinum Smart-Heat™ Electric Serie biedt opties voor wandmontage, plafondmontage en inbouw in het plafond. Onze Standaard Uitsparingskit of de Uitsparingskit voor Minder Vrije Ruimte maken inbouwen in het plafond zeer eenvoudig.

Accessoires Gas

Accessoires Gas

De montageopties omvatten zes verschillende maten plafondstangen en wandmontage, waardoor ze op de juiste hoogte kunnen worden gemonteerd en zorgen voor een optimale warmtevoorziening.

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden

De draadloze aan/uit-controller, Draadloze dimmercontroller, Draadloze Master Afstandsbediening en de Smart-Heat Link zijn compatibel met de Platinum Smart-Heat™ Collectie.

Voeg de Platinum Smart-Heat™ toe aan uw project!

Maak gebruik van het ontwerpteam van Bromic om uw projectplanning te versnellen. U ontvangt gratis technische ondersteuning.

Bromic Platinum Elektrische Patioverwarming Wandmontage

Onze gasten zijn enthousiast over de sfeer van de buitenruimte en onder de indruk van de terrasverwarmers. Ze vallen niet op, omdat ze door het zwarte glas nauwelijks zichtbaar zijn in de ruimte!

JP James Peters Pangbourne, Verenigd Koninkrijk