Terrasverwarmer

BE

Ontdek de charme van buiten verwarmen met onze stijlvolle terrasverwarmers. De terrasverwarmers zijn ontworpen om elk moment buiten te verrijken, ongeacht het weer. Bromic’s collectie combineert naadloos elegante vormgeving met geavanceerde functionaliteit, perfect voor wie zijn sfeer buiten naar een hoger niveau wil tillen.

BE

Ontdek Onze Collectie Terrasverwarmers


Bromic presenteert een ruime keuze aan terrasverwarmers, elk ontworpen voor verschillende behoeften. Onze modellen brengen zowel stijl als warmte in elke omgeving, of het nu gaat om een stedelijk terras of een knusse tuin.

Eclipse

De Eclipse-lijn staat symbool voor geavanceerde techniek en design, waarbij verwarming en verlichting hand in hand gaan voor een verheven buitenbelevenis. Met diverse montagemogelijkheden, waaronder mobiele opties, verzekert de Eclipse collectie comfort en integratie in elk ontwerp.

Platinum

Ervaar met de Platinum-collectie een combinatie van hoogwaardig keramisch glas en strak roestvrij staal. Deze reeks biedt een verfijnde verwarming ervaring met zowel gas- als elektrische modellen, ideaal voor het verfraaien en verwarmen van uw ruimte.

Witte buitenverwarmer op groene muur in binnentuin

Tungsten

Tungsten staat voor veelzijdige roestvrijstalen verwarmers in gas-, elektrische en mobiele uitvoeringen. Elk model is ontworpen om krachtige, gerichte warmte te leveren. Verpakt in een industriële, stijlvolle vormgeving.

Superjacht Deck Mountain achtergrond

Platinum Marine

De Platinum Electric Marine is gemaakt van Marine-Grade roestvrij staal. Het is de ideale keuze voor zowel residentiële als maritieme omgevingen, met montage mogelijkheden die variëren van wand- en plafondmontage tot inbouw.

BE
Tungsten Electric and Tungsten Portable at Private Residence

Waarom Kiezen voor een Bromic Terrasverwarmer

Bij het creëren van de perfecte buitensfeer komt vakmanschap kijken, en dat is precies wat Bromic biedt. Onze verwarmers combineren de nieuwste technologie met kwalitatief design. Ze zijn zo ontworpen dat ze efficiënte, gerichte warmte leveren.

BE

Verwarmers Per Brandstoftype


Elke buitenruimte is uniek, en daarom biedt Bromic een diverse selectie aan brandstof keuzes om efficiëntie en comfort te garanderen, ongeacht uw specifieke eisen.

Terrasverwarmers Elektrisch

Beleef een nieuwe dimensie van buitencomfort met onze elektrische verwarmers. Ze leveren tot 6000W aan weldadige warmte, efficiënt en met een stijlvolle uitstraling, perfect voor elke tuin of terras.

Terrasverwarmer Gas

Ontdek de kracht en elegantie van onze gasverwarmers. Van compacte, verplaatsbare units tot permanente oplossingen, ze brengen een aangename warmte naar elke buitenhoek, ideaal voor zowel binnenplaatsen als ruime achtertuinen.

BE

Verwarmers Per Installatietype


Ons assortiment verwarmers biedt voor iedere installatie een oplossing. Ze zijn ontworpen om naadloos in uw buitenruimte te passen, of het nu gaat om een elegante inbouw of een praktische opzet.

Plafond Terrasverwarmer

Onze plafond terrasverwarmers bieden een discrete, maar effectieve warmtebron. Ze passen perfect in elke buitenomgeving, van terrasoverkappingen tot veranda’s Ze zorgen voor een behaaglijke warmte van bovenaf.

Aan de muur gemonteerde elektrische kachels café

Terrasverwarmer Voor Aan De Muur

Bromic terrasverwarmers voor aan de muur zijn de oplossing voor wie ruimte-efficiëntie en comfort wil combineren. Hun strakke ontwerp maakt ze ideaal voor zowel kleine stadstuinen als ruime terrassen.

Inbouwverwarmers

Onze inbouwverwarmers integreren naadloos in elk buiten ontwerp. Ze bieden niet alleen warmte, maar ook een esthetische meerwaarde, perfect voor uw buitenruimte.

Tungsten Portable

Mobiele Infrarood Verwarming

Geniet van de ultieme flexibiliteit met onze mobiele verwarmers. Ze zijn ideaal voor evenementen, feesten of gewoon een ontspannen avond in de tuin. Ze bieden gemak en stijl waar u maar wilt.

BE

Belangrijkste Kenmerken

Bij Bromic ligt de focus op hoogwaardige warmte. Onze terrasverwarmers zijn daarom voorzien van innovatieve functies:

  • Aanpasbare LED-verlichting: stem de verlichting af op de gewenste sfeer met onze dimbare LED-opties in specifieke modellen.
  • Bestand tegen Belgische weersomstandigheden: onze verwarmers trotseren moeiteloos windsnelheden tot 20 km/u, wat zorgt voor een ononderbroken verwarming ervaring.
  • Diverse installatiemogelijkheden: of u nu kiest voor een wand- of plafondopstelling, onze verwarmers bieden meerdere montage mogelijkheden om in elke buitenruimte te passen.
  • Geavanceerde stralingswarmte: ervaar directe en gerichte warmte die u het gevoel geeft alsof u in de zon zit.
  • Zuinig en efficiënt: onze verwarmers zijn ontworpen om een maximale warmte-output te leveren met een minimale impact op het milieu en uw energierekening. Hierdoor zijn ze een duurzame keuze voor elk huishouden of bedrijf.
BE

Ontwerp Van Onze Verwarmers

De designfilosofie van Bromic weerspiegelt de perfecte balans tussen moderne ontwerpen en functionele elegantie. Onze verwarmers zijn een aanvulling op elke stijlvolle buitenruimte, van de moderne patio tot de klassieke tuin.

BE

Toepassingen Van Onze Terrasverwarmers

Of het nu gaat om een privéterras of een commerciële buitenruimte, onze verwarmers zijn de sleutel tot een aangename sfeer. Van de bruisende terrassen in de stad tot de rustige strandbars, ze bieden een oplossing voor elke situatie.

BE

BIJBEHORENDE ONTWERPSERVICE

Een terrasverwarmer voor elke situatie

Voor elke intieme stadstuin tot een weids dakterras biedt Bromic de perfecte verwarmingsoplossing. Niet zeker wat bij u past? Neem vandaag nog contact op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met een gepersonaliseerd ontwerp en advies, zodat u de ideale terrasverwarmer vindt voor uw buitenomgeving.