Nieuwe definitie van uitstraling

De oplossing voor luxe comfort

Een innovatieve warmte- en lichtoplossing, die de perfecte balans vindt tussen sfeer en functionaliteit. Het eigentijdse ontwerp van de Eclipse collectie zorgt voor een opvallend pronkstuk in luxueuze buitenruimtes. 

Innovative Design

Innovatief ontwerp

De Eclipse-collectie onderscheidt zich door zijn eigentijdse ronde oppervlak en is vervaardigd van hoogwaardig dubbel gecoat staal en vormt een moeiteloze aanvulling op een stijlvol ontwerp voor elke buitenomgeving.

Heat & Light Technology

Superieure technologie

Gebouwd met dimbare LED verlichting en een volledig gesloten oppervlak van keramisch glas dat de warmte gelijkmatig verspreidt tot 11 m2. De licht- en warmtefuncties van de Eclipsecollectie kan worden aangepast voor volledige controle over uw comfort.

Mounting Versatility

Volledige veelzijdigheid

Verkrijgbaar in zeven unieke montageopties, waaronder wand-, plafond- en vrijstaand. De mogelijkheden binnen de Eclipse-collectie zijn eindeloos.

Eclipse Smart-Heat™ Electric Series

Verkrijgbaar in zes veelzijdige mogelijkheden voor wand- en plafondmontage. Het unieke hangende verwarmingselement van de Eclipse Smart-Heat™ Electric-serie straalt specifieke warmte en licht uit, waardoor het ontwerp van buitenruimtes wordt verhoogd van traditioneel naar uitzonderlijk.

Eclipse Smart-Heat™ Portable Series

Deze krachtige en verplaatsbare heater heeft een opvallend, elegant ontwerp en is de vrijstaande oplossing om zowel warmte als licht te brengen in designgerichte buitenruimtes. Met de ingebouwde Eclipse Dimmer en de draadloze afstandsbediening kunt u moeiteloos de warmteafgifte aanpassen en het licht geleidelijk dimmen voor ideaal comfort. 

Wrigleys Mansion Eclipse draagbare kachel
  • Accessoires
  • Bedieningsmogelijkheden
Accessoires

Eclipse Accessoires

De Eclipse collectie kan zowel aan de muur als het plafond gemonteerd worden, door gebruik van verschillende montage palen.

Bedieningsmogelijkheden

Eclipse bediening

De Wireless Eclipse dimmer, Wireless Master afstandsbediening en Smart-Heat link zijn te combineren met de Eclipse collectie.

Eclipse Smart-Heat™ toe aan uw project

Laat het ontwerpteam van Bromic u helpen met uw projectplannen waardoor het ontwerp met de te plaatsen heaters een goed inzicht geeft Daarnaast biedt het ontwerpteam  technisch specifieke ondersteuning aan zonder extra kosten. 

Wrigley Mansion, Phoenix, Arizona

Iedereen die hier komt, maakt een opmerking over de heaters. Ze hebben nog nooit een heater gezien die zo elegant is en ook nog verlichting bevat

WB Wendell Burnette Architects Phoenix, AZ