Bromic bedieningselementen

De bedieningsopties van Bromic maken de bediening van uw buitenverwarming nog comfortabeler. Kies uit een eenvoudige aan/uit-afstandsbedieningen, dimmercontroller of een volledig geïntegreerde smart home-oplossing.

Aan/Uit-controller

Met de onafhankelijke aan/uit-controller van Bromic kunt u tot twee elektrische of vier gasverwarmingen via twee afzonderlijke circuits tot op 30 m afstand bedienen. De draadloze zender is volledig draagbaar of kan gemakkelijk worden gemonteerd met de meegeleverde dubbelzijdig plakband/schroeven.


Dimmercontroller

Ga verder dan het basismodel draadloze afstandbediening met de Bromic-dimmercontroller. De dimmer, die geschikt is voor onze elektrische verwarmingen, biedt de mogelijkheid om het elektrisch verwarmingsvermogen nauwkeurig in te stellen in stappen van 1%, of snel te laten verspringen met stappen van 25%, van op een afstand van maximaal 30 m.


Eclipse-dimmercontroller

Creëer de perfecte sfeer met de Bromic Eclipse-dimmercontroller en draadloze afstandsbediening. De Bromic Eclipse-dimmercontroller is geschikt voor onze Eclipse Pendant en Portable-series en kan de verlichting snel dimmen in stappen van 1% en het verwarmingsvermogen (0%, 33%, 66%, 100%) om de perfecte sfeer te creëren – elke keer weer.


Hoodsafstandsbediening

Onze Bromic-hoofdafstandsbediening is van onschatbare waarde voor grotere zalen. De Bromic-hoofdafstandsbediening, die door de gebruiker kan worden geprogrammeerd, geeft u volledige controle over een onbeperkt aantal verwarmers in maximaal 6 groepen binnen een bereik van 30 m, wanneer deze wordt gecombineerd met onze dimmercontroller.


Slimme bediening

Koppel de bedieningsopties van de Bromic-verwarming met de Bromic Smart-Heat Link om een naadloze communicatie te creëren tussen Bromic-buitenverwarmers en uw slimme domoticatechnologie. De Bromic Smart-Heat Link vereist een RS232-poort en is compatibel met de toonaangevende domoticasystemen op de markt, zoals Control 4, Crestron, Lutron, Nomad en nog veel meer!

Download de catalogus van draadloze controllers

Vaak gestelde vragen

Hoe kan ik de verwarmingen bedienen?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw verwarming te bedienen. Afhankelijk van het model kunt u kiezen tussen eenvoudige aan/uit-bediening of dimmerbediening (alleen elektrische kachels). Wij bieden ook een masterafstandsbediening om groepen verwarmers te bedienen.

Kunnen de verwarmers worden gekoppeld aan automatische regelingen zoals timers en thermostaten?

Ja, dit is mogelijk via een huis- of gebouwautomatiseringssysteem. Wij bieden de Bromic Smart-Heat Link, die via een RS232-plugin kan worden aangesloten op een gebouwautomatiseringssysteem.

Welke domoticasystemen zijn compatibel met buitenverwarmers van Bromic?

Bromic-buitenverwarmers kunnen worden gekoppeld aan elk domotica-apparaat dat een RS232-communicatieverbinding biedt. Veel domoticasystemen bieden een RS232-poort als standaard of als retrofitoptie.

Wat heb ik nodig om mijn Bromic-verwarming op mijn domoticasysteem aan te sluiten?

U kiest hoe u uw verwarming wilt regelen. U kunt elke combinatie en elk aantal Bromic aan/uit- en/of dimmerregelaars koppelen met één Bromic Smart-HeatTM Link.

De Bromic Smart-HeatTM Link wordt via een DB9-kabel aangesloten op het domoticasysteem. LET OP: De Bromic Smart-HeatTM Link is niet vooraf op een bepaald regelapparaat aangesloten. Neem contact op met een professionele installateur of gediplomeerd elektricien om u te helpen het apparaat in uw domoticasysteem te integreren.

Gratis ontwerpservice

Weet u niet zeker welke verwarmingen geschikt zijn voor uw buitenruimte? Laat ons team helpen met onze gratis ontwerpservice.