Residential Portable Outside Heaters - Bromic Eclipse Portable

Garantie & Registratie

Bromic Garantie van verwarmingen

DEZE GARANTIE IS ALLEEN VAN TOEPASSING OP DE OORSPRONKELIJKE EIGENAAR. In overeenstemming met de hieronder vermelde garantievoorwaarden.

Bromic Heating of haar agent (de garantieverstrekker) zal de ORIGINELE EIGENAAR voorzien van de garantie;

  1. een vervangende Bromic-verwarming of
  2. een vervangingsonderdeel voor elk onderdeel dat defect is.
ProductenGarantie
Platinum Electric3 jaar vervanging
Platinum Electric Marine5 jaar garantie op onderdelen (5 jaar garantie geldt alleen voor toepassingen aan land en geldt niet voor installaties op zeeschepen)
Platina Gas3 jaar (1 jaar op onderdelen en arbeid en 2 jaar op onderdelen)
Tungsten Series1 jaar op onderdelen en arbeid
Tungsten Portable1 jaar onderdelen
Eclipse Series3 jaar vervanging
Controls1 jaar onderdelen
Pole Mounted Gaskachel opknoping van het plafond

Dienstverlening en arbeidsverantwoordelijkheid

ONDER DEZE BEPERKTE GARANTIE ZAL DE GARANTIEVERSTREKKER ALLEEN EEN VERVANGEND VERWARMINGSELEMENT OF ONDERDEEL DAARVAN LEVEREN. DE EIGENAAR IS VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE ANDERE KOSTEN.

Dergelijke kosten kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  1. Arbeidskosten voor service, verwijdering of herinstallatie van het verwarmingssysteem of een deel daarvan.
  2. Verzend- en afleveringskosten voor het opsturen van het nieuwe verwarmingstoestel of vervangingsonderdeel van de dichtstbijzijnde distributeur en het terugsturen van het beweerde defecte verwarmingstoestel of onderdeel naar deze distributeur.
  3. Alle noodzakelijke of bijkomende kosten voor behandeling en administratiekosten en voor alle materialen en/of vergunningen die vereist zijn voor de installatie van het vervangende verwarmingstoestel of onderdeel.

Beperking van stilzwijgende garanties

Stilzwijgende garanties, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid die op grond van de nationale wetgeving op de verkoop van dit verwarmingstoestel van toepassing zijn, zijn beperkt tot de duur van één jaar voor het verwarmingstoestel of een van de onderdelen ervan. In sommige staten zijn beperkingen op de duur van een impliciete garantie niet toegestaan, zodat de bovenstaande beperkingen mogelijk niet op u van toepassing zijn.

Claimprocedure

Elke claim onder deze garantie moet worden ingediend bij de dealer/kleinhandelaar die het verwarmingstoestel verkocht heeft, of bij een andere dealer die met de producten van de garantiegever werkt.

Garantie & Registratieformulier