Terrasverwarmer Gas

BE

Ontdek de bijzondere combinatie van warmte en sfeer met onze terrasverwarmers op gas. Deze hoogwaardige verwarmers zijn een bron van comfort en transformeren elke buitenruimte in een knusse, uitnodigende plek. Hierdoor is het koude klimaat geen spelbreker meer, wanneer u uw avond buiten voort wilt zetten.

BE
PRODUCTOVERZICHT

Onze Collectie Buitenverwarmers op Gas

Bromic’s assortiment gasverwarmers staan voor design en geavanceerde technologie. Elk model is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Dit resulteert in een verwarmingsoplossing die zowel een lust voor het oog is als een aantrekkelijke warmte biedt.. Of u nu een romantische avond voor twee inplant of een grote bijeenkomst organiseert, onze gasverwarmers zorgen voor de juiste temperatuur en sfeer.

BE

Platinum Smart-Heat Gas

De Platinum Smart-Heat Gas serie biedt een ongeëvenaarde combinatie van krachtige prestaties en prachtig design. Met zijn elegante zwarte keramische afwerking en sterke stralingswarmte, is deze serie uiterst geschikt voor de hogere plafonds en de frissere omgevingen.


Outdoor Gas Heater At Chiswick Restaurant Sydney

Tungsten Smart-Heat Gas

De Tungsten Smart-Heat Gasverwarmers blinken uit in hun robuuste bouw en het vermogen om een aangename warmte te genereren. Ze zijn een ideale keuze voor ruime, goed geventileerde omgevingen en zorgen voor een krachtige warmtebron in koelere buitenzones.


Tungsten Portable at Private Residence

Tungsten Smart-Heat Portable

Als flexibiliteit en design uw wens is, brengt de Mobiele Tungsten Smart-Heat de perfecte oplossing. Deze verplaatsbare verwarmer staat bekend om zijn bekroonde design en efficiëntie. Het is ideaal voor gelegenheden of locaties zonder permanente structuur.

BE

Soorten Buitenverwarmers op Gas


Elke buitenruimte vereist een unieke verwarmingsoplossing. Bromic biedt zowel terrasverwarmers op aardgas als op propaangas, waardoor u de perfecte match voor uw situatie kunt vinden.

Aardgas Terrasverwarmers

Onze terrasverwarmers op aardgas zijn ideaal voor locaties waar een aansluiting op het gasnet mogelijk is. Ze bieden een continue en betrouwbare warmtebron, perfect voor vaste installaties in uw buitenruimte.

Residential Tungsten Portable Application

Propaangas Terrasverwarmers

Voor meer mobiliteit en flexibiliteit zijn onze terrasverwarmers op propaangas de ideale keuze. Ze zijn ideaal voor locaties waar geen directe aansluiting op het gasnet beschikbaar is of waar mobiliteit van belang is.

BE

Voordelen Van Gasverwarmers

Gasverwarmers bieden een aantal voordelen, waaronder krachtige en directe warmte, efficiëntie en lagere stookkosten vergeleken met andere verwarmingsbronnen. Daarnaast creëren ze een gezellige en uitnodigende sfeer in uw buitenlucht.

BE

Belangrijkste Kenmerken van Onze Terrasverwarmers op Gas

De gasverwarmers van Bromic staan bekend om hun uitgebreide reeks aan functies, ontworpen om een uitzonderlijke verwarming ervaring te bieden:

  • Dimbare LED-verlichting: perfect voor sfeercreatie bij elk soort evenement, van intieme diners tot levendige tuinfeesten. Verkrijgbaar op geselecteerde modellen.
  • Windbestendig tot 20 km/u: gegarandeerde warmte en comfort, zelfs in winderige omstandigheden.
  • Flexibele montage opties: geschikt voor wand- en plafondmontage, ideaal voor zowel privétuinen als commerciële terrassen.
  • Geavanceerde stralingswarmte technologie: biedt een directe en doelgerichte warmte, vergelijkbaar met de natuurlijke warmte van de zon.
  • Energie-efficiënt ontwerp: maximaliseert warmte output terwijl het energieverbruik minimaal blijft.
  • Robuuste constructie: duurzaam en bestand tegen de elementen, ontworpen voor langdurig gebruik.
  • Veiligheid en gebruiksgemak: prioriteit in ontwerp, met gebruiksvriendelijke bediening en veiligheidsfuncties.
  • Aantrekkelijk design: stijlvolle uitstraling die onopvallend aansluit bij diverse buiten inrichtingen.
BE
BIJBEHORENDE ONTWERPSERVICE

Bent u op zoek naar de juiste terrasverwarmer op gas voor uw situatie?

Wij helpen u met onze gratis technische ontwerpservice. Ons team van verwarmingsspecialisten staat klaar om samen met u een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen dat zorgt voor een optimale warmte dekking in uw ruimte. Ontdek de ideale gasverwarmer voor een ongeëvenaard comfort en luxe in uw buitenruimte.

ONTWERP UW RUIMTE

Meer hulp nodig?

CONTACT MET VERKOOPAFDELING