Werelds eerste door Lloyd’s Register goedgekeurde serie mariene buitenverwarmingen

Bromic Superyacht - Platinum Electric Marine Heater

Het in buitenverwarming gespecialiseerde bedrijf Bromic, presenteert een exclusieve serie zeewaterbestendige verwarmingen. Als onderdeel van hun bekroonde portfolio hoogwaardige buitenverwarmers, zijn de nieuwe Platinum Smart-Heat™ elektrische zeewaterbestendige verwarmers volledig ENV5-gecertificeerd door Lloyd’s Register. De eerste buitenverwarmingen die door deze organisatie zijn goedgekeurd.

De verwarmingen zijn gemaakt van AISI316-roestvrij staal van hoge kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor een buitengewone bestendigheid tegen aantasting als gevolg van zeewater. Met hun slimme, esthetische ontwerp en windbestendige stralingswarmte vormen de Platinum Smart-Heat™ Electric Marine-verwarmingen de ideale oplossing voor eigenaars van superjachten en boten, en voor exploitanten die hun gasten een stukje extra comfort en luxe willen bieden.

Meerdere kleur- en montage-opties

De Platinum Smart-Heat™ Electric Marine-verwarmer is verkrijgbaar met een witte of zwarte afwerking en kan direct in het plafond worden verzonken om naadloos in de bovenruimte op te gaan. Hierdoor, kan worden voldaan aan de hoge verwachtingen die voor superjachten en cruiseschepen gelden. Met de meest geavanceerde verwarmingstechnologie aan de binnenkant en een hoogwaardig lichtdoorlatend glazen, keramische plaat aan de buitenkant, verspreidt de Platinum Smart-Heat™ Electric Marine-verwarmer de stralingswarmte gelijkmatig over een groot gebied, terwijl ongewenste lichtstralen tot een minimum worden beperkt.

Jachtdek met elektrische buitenverwarmers

Voldoen aan de unieke eisen die door een maritieme omgeving worden gesteld

“Schepen stellen zeer unieke eisen wanneer het aankomt op buitenverwarmingstoepassingen”, zegt Daniel Bruntsch, Global Head of Marine bij Bromic Heating. “Niet alleen moeten verwarmingstoestellen bestand zijn tegen de corrosieve effecten van zoutnevel, maar ze moeten ook zo zijn ontworpen dat er weinig ruimte binnen de behuizing is, zodat ze zelfs bij een ruwe zeer blijven werken. Onze maritieme verwarmingsmodellen zijn uniek, omdat ze niet alleen aan de zeer bijzondere eisen in de sector voldoen, maar ook de meest kosteneffectieve warmteoverdracht bieden die er op de markt verkrijgbaar is. Voor het comfort van gasten op zee is dit een vereiste.

De Platinum Smart-Heat™ Electric Marine-modellen kunnen worden geleverd met een vermogen van 2.300 of 3.400 W voor een warmtedekking van wel 10 m2. Bovendien biedt Bromic een reeks slimme bedieningsopties, waaronder de draadloze dimregelaars waarmee de warmte-output precies kan worden geregeld voor het grootste gebruikscomfort en gebruiksgemak.

Categorieën