Restaurant Patio Heater - Platinum Gas Ceiling Mounted

The Sheraton Resort & Spa

Beschrijving

Het Sheraton Carlsbad Resort & Spa is een luxe resort met 209 kamers op loopafstand van de schilderachtige stranden van North County in Californië en het pittoreske dorpje Carlsbad. Het resort is trots op het aanbod van talloze activiteiten en luxe op één locatie, waaronder een spa, golfbaan, gastronomisch dineren, bars en een congrescentrum.

Een van de belangrijkste eetgelegenheden van het resort, de Twenty/20 Grill & Wine Bar , beschikt over een groot terras, waar gasten kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op de kust van de Stille Oceaan terwijl ze genieten van enkele van de beste lokale gerechten uit Californië. Om de eetervaring van hun gasten verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat gasten zelfs tijdens koelere nachten warm en comfortabel zijn, installeerde het restaurant 15 Bromic Platinum Smart-HeatTM-gasverwarmers op het buitenterras met 120 zitplaatsen in 2008.

“Gasten zitten hier graag, vooral tijdens het diner, om tijdens het dineren de ondergaande zon boven de Stille Oceaan te zien. Het kan een beetje fris worden door de kustbries, wat deze verwarmers erg belangrijk maakt”, zegt Kent Bailey, Complex Director of Engineering van het Sheraton Carlsbad Resort & Spa.

Eersteklas afwerking en prestaties

De Bromic Platinum Smart-Heat ™ Gasverwarmers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn speciaal ontworpen om superieure prestaties en duurzaamheid te leveren voor het hoogste niveau van investeringsbescherming. Met hun kenmerkende keramische glazen voorplaat zorgen de verwarmers voor een gelijkmatige warmteverdeling over een groot gebied, terwijl innovatieve, gepatenteerde technologie ervoor zorgt dat gasten comfortabel warm zijn, zelfs bij windsnelheden tot 19 km/h.

“Veel van onze klanten zeggen dat ze dol zijn op de verwarmers en dat ze je een warm gevoel geven, maar niet op je hoofd branden”, voegt Kent eraan toe.

Een modulair ontwerp dat is gebouwd voor duurzaamheid

Na ongeveer 12 jaar dienst in een uitdagend kustklimaat begonnen de verwarmers tekenen van slijtage te vertonen en het Sheraton besloot dat het tijd was om de ze te vervangen. Toen het hotel contact opnam met Bromic om te informeren naar de mogelijkheden, werd het duidelijk dat het Sheraton in plaats van een volledige vervanging slechts een paar cruciale onderdelen hoefde te vervangen, wat het resort zowel kostbare tijd als geld bespaarde.

“Bromic-gasverwarmers hebben een modulair ontwerp, wat betekent dat kritieke componenten van de binnenkant van de bedieningsmodule tot de ontstekingsdraden en branders uitwisselbaar zijn omdat ze na verloop van tijd verslijten”, legt Karl Tschauner, Sales Director bij Bromic Heating, uit. “Voor het Sheraton betekende dit dat ze alleen bepaalde onderdelen hoefden te vervangen in plaats van een hele groep verwarmers te demonteren en opnieuw te installeren.”

“Toen we de uitdaging hadden om de verwarmers te vervangen, hadden we haast om ze te bestellen en ter plaatse te krijgen, zodat ze snel konden worden geïnstalleerd.”, herinnert Kent zich. “Het team van Bromic was geweldig om mee samen te werken en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat we de vervangende onderdelen zo snel mogelijk ontvingen.”